Ostala je tek formalnost

Paulo Dybala sve dogovorio s Interom

Donedavni igrač torinskog Juventusa tako je odlučio gdje će nastaviti karijeru.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2022. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Epa / Paulo Dybala sve dogovorio s Interom

Ispred Intera i argentinskog nogometaša Paula Dybale ostala je tek formalnost, odnosno, potpisivanje ugovora koje će se dogoditi vrlo brzo, piše većina talijanskih medija tijekom utorka.

Donedavni igrač torinskog Juventusa tako je odlučio gdje će nastaviti karijeru. Premda je imao brojne ponude, kao i što je vodio više preliminarnih razgovora, od engleskih i njemačkih klubova do Rome, 28-godišnji Argentinac je kompletni posao utanačio s Interom.

Brojni talijanski portali objavili su i slike Dybale s nekim od novih suigrača u milanskom Interu, a navodi se kako će Dybala potpisati ugovor do 2026. godine te će u svom novom klubu zarađivati šest milijuna eura plus moguće određene bonuse, prenosi Hina.

Podsjetimo kako je Dybala profesionalnu karijeru počeo u argentinskom Institutu, a od 2012. godine se nalazi u Italiji, tada u Palermu. U tom je klubu igrao do 2015. godine kada se preselio u Juventus gdje je odigrao 210 prvenstvenih utakmica i postigao 82 pogotka. Od Juventusa se oprostio u suzama i obasut tugom jer se nadao kako će se dogovoriti s čelnicima i potpisati novi ugovor.

Kopirati
Drag cursor here to close