Oproštaj

Perišić: Inter će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu

''Iako svaki kraj označava ujedno novi početak, važno je osvrnuti se na protekle godine i podijeliti s vama najiskreniji ponos za sve što smo zajedno postigli''
Sport / Nogomet | 31. 05. 2022. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić karijeru će nakon talijanske Serie A nastaviti u Premier ligi, a od dosadašnjeg kluba Intera oprostio se putem društvenih mreža.

''Nakon 254 utakmice, 55 golova, 49 asistencija, tri trofeja i 18934 minute provedene na terenu u ovom veličanstvenom dresu, moja avantura u Interu završava'', poručio je putem Instagrama Ivan Perišić, prenosi HRT.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)

''Iako svaki kraj označava ujedno novi početak, važno je osvrnuti se na protekle godine i podijeliti s vama najiskreniji ponos za sve što smo zajedno postigli. Bilo je to nezaboravno iskustvo za mene i moju obitelj. Cijelom klubu, svim zaposlenicima, ali prije svega navijačima poručujem da će Inter uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Odlazim počašćen što sam bio dio ovog kluba i ostavljam vas s puno emocija u srcu'', poručio je hrvatski reprezentativac koji će karijeru nastaviti u Tottenhamu gdje bi uskoro trebao biti i službeno predstavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close