Luka u ulozi dadilje

"Papa Modrić": Militao se malo zanio, ali tu je čuvar Kraljevskog jata

Dok su igrači obje momčadi hvatali zraka u pauzi, stoper Kraljevskog kluba, Brazilac Eder Militao otišao je do suparničkog igrača Angela Correje i započeo neku raspravu...
Sport / Nogomet | 27. 01. 2023. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad Luka Modrić odigra na svojoj razni, Real najčeće ne gubi važne utakmice. Naravno, španjolski mediji odmah se u superlativu raspišu o hrvatskom čarobnjaku, jer su svjesni da mu za lošiha izdanje traže dlaku u jajetu.

Luka je ujedno uvijek i u središtu pozornosti navijača, koji mu gromoglasno plješću i kad mu ne ide dobro.

Nakon što su nogometaši Real Madrida izbacili gradskog rivala Atletica i plasirali se u polufinale Kupa kralja (3:1) poslije produžetaka, mnogi navijači skrenuli su pozornost na detalj koji se dogodio po završetku regularnog vremena.

Naime, dok su igrači obje momčadi hvatali zraka u pauzi od igre, stoper Kraljevskog kluba, Brazilac Eder Militao otišao je do suparničkog igrača Angela Correje.

Njih su dvojica započeli nešto pričati, a ubrzo im se priključio i De Paul. Reklo bi se da nije bilo u pitanju ništa prijateljski jer su Correa i Militao rivali i na klupskoj i reprezentativnoj ravni, a isto vrijedi i za De Paula, koji je također Argentinac kao i Correa.

To je primijetio Luka Modrić, koji se ponio kao pravi veteran, zapravo kapetanski. Prišao je svojem suigraču s leđa, povukao ga za ruku te ga vratio u tabor kojem pripada.

Video: Real Madrid 3-1 Atlético de Madrid | HIGHLIGHTS | Copa del Rey

"Papa Modrić", napisao je jedan navijač.

Luka je psihički stabilizirao svog braniča za najvažniji dio utakmice, u kojem je Kraljevski klub uspio slomiti svoje suparnike te na koncu slaviti.

Žustra rasprava sa suparnikom nikad nije dobar izbor, jer ukoliko zaiskri, sudac će rado pokazati kartone i na pauzi...

Kopirati
Drag cursor here to close