Jedan je Luka

Modrićeva statistika postala viralna

Sport / Nogomet | 27. 01. 2023. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter/ Real Mdrid C.F. / Luka Modrić

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je u pobjedi Real Madrida protiv gradskog rivala Atletica vjerojatno svoju najbolju utakmicu poslije Svjetskog prvenstva.

Tamošnji mediji oduševljeni su njegovim učinkom u tih 120 minuta na terenu, uostalom kako i neće biti kad je njegov čudesan potez bio katalizator preokreta Kraljevskoga kluba.

Lukina fantastična asistencija donijela je izjednačenje koje su u produžetku Kraljevi potvrdili s dva gola za prolazak među četiri najbolja, a Modrić je unatoč svojim godinama dirigirao igrom Reala svih 120 minuta.

Njegova statistika na tom susretu postala je viralna, a mnogi navijači šale se na račun neuništivosti hrvatskog veznjaka, piše Gol.hr

"Ovako igra tip od '50 godina'? Čudesno!" napisao je jedan navijač na društvenim mrežama.

Jasno je i zašto, uz sjajnu asistenciju za povratak Reala u utakmicu imao je 135 dodira s loptom, a od njegovih 117 pokušaja dodavanja samo sedam nije otišlo na predviđenu adresu.

Preciznosti dodavanja od 94 posto dodao je četiri ključna dodavanja, deset osvojenih lopti i stopostotan učinak u dva duela u kojima se našao. Svemu tome dodao je i tri ukradene lopte.

Kopirati
Drag cursor here to close