Majka pronađena

Otmičari Diazovog oca odveli u Venezuelu?

Kod Barbose postoji određena bojaznost da su otmičari Diazovog oca odveli u Venecuelu, pošto se otmica dogodila u pograničnom mjestu.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2023. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kolumbiji je u tijeku velika vojna i policijska potraga za ocem igrača Liverpoola Luisa Diaza, a vlasti nude nagradu od 40.000 funti za informaciju koja bi dovela do njegova spašavanja.

U priopćenju vojske stoji kako su mnoge ceste blokirane, kako su angažirana dva motorizirana voda, bespilotne letjelice, helikoptere i avion s radarom u potrazi za ocem igrača Liverpoola. Pojedini mediji objavili su da je i otac pronađen rano jučer te da su dvojica otmičara ubijena, no ubrzo se sve ispostavilo kao lažna vijest, objavio je general policije Kolumbije William Rene Salamanca Ramirez. 

Kolumbijske vlasti nisu dale detalje o prijavljenoj otmici, ali lokalni mediji navode da su Diazovu majku i oca odveli naoružani motociklisti na benzinskoj crpki u Barrancasu, njihovom rodnom gradu, koji se nalazi u La Guajiri, sjevernoj kolumbijskoj regiji. Ono što jeste potvrđeno, igračeva majka Cilenis Marulanda je pronađena u subotu.

Državni odvjetnik Francisco Barbosa rekao je da je dva puta kontaktirao Diaza kako bi 26-godišnjaku dao novosti o istrazi.

Kod Barbose postoji određena bojaznost da su otmičari Diazovog oca odveli u Venecuelu, pošto se otmica dogodila u pograničnom mjestu. Kao što je poznato Diaz nije igrao tijekom vikenda za ekipu Liverpoola, sok su njegovi suigrači u znak solidarnosti podigli njegov dres proslavljajući prvi gol Jote u utakmica protiv Nottingham Foresta.

Kopirati
Drag cursor here to close