I to je moguće

Otac Samardžiću pokvario transfer

Veznjak je čak stigao i u Milano kako bi obavio liječničke preglede i potpisao ugovor, ali onda je u zadnji tren sve propalo. Krivac je, pišu Talijani, igračev otac.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2023. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski nogometni reprezentativac Lazar Samardžić bio je na pragu najvećeg transfera u dosadašnjoj karijeri. Ovaj 21-godišnji veznjak je trebao iz Udinesea otići u Inter u transferu vrijednom 16 milijuna eura, no onda se u sve navodno umiješao njegov otac i upropastio ovaj posao.

Samardžić se istaknuo sjajnim igrama u dresu Udinesea prošle sezone i Inter ga je htio dovesti kao zamjenu za Marcela Brozovića koji je napustio klub i otišao u saudijski Al Nassr. Samardžić je odmah pristao doći u Inter, a dogovorena je i visina njegove odštete i uvjeti pod kojima će igrati u novom klubu.

Veznjak je čak stigao i u Milano kako bi obavio liječničke preglede i potpisao ugovor, ali onda je u zadnji tren sve propalo. Krivac je, pišu Talijani, igračev otac. On je, nakon što je sve bilo dogovoreno, pokušao u igru uvući još jednog agenta i tražio veći bonus, a u Interu su ga po kratkom postupku otpilili i odustali od cijelog posla.

Ovo je šokiralo i čelnike Udinesea koji su u zadnji tren ostali bez dogovorenog unosnog izlaznog transfera. Posao je za sada propao, a Inter inzistira na tome da se iz svega isključi igračev otac kako bi se ipak dogovorili.

Kopirati
Drag cursor here to close