Premijer liga BiH

Osim odbio da se rukuje s Petrovićem: Objasnio je zašto!

Trener Željezničara Amar Osim, nakon blijede utakmice svoje ekipe u Bijeljini, odbio se pozdraviti sa Slavkom Petrovićem trenerom Radnika. Novinarima je objasnio zašto:
Sport / Nogomet | 22. 02. 2020. u 17:29 Bljesak.info
Osim i Petrović nakon utakmice

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Željezničara Amar Osim, nakon blijede utakmice svoje ekipe u Bijeljini, odbio se pozdraviti sa Slavkom Petrovićem trenerom Radnika. Novinarima je objasnio zašto:

"Vezano je za događaje od prije devet-deset mjeseci. Da vam ne crtam", poručio je Osim.

Osim je aludirao na tužbu Slavka Petrovića protiv Željezničara za neizmirene obaveze prema njemu, a koja je na kraju timu s Grbavice donijela suspenziju iz europskih natjecanja.

"Ne znam je li to neka moda u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo odbio da uradi Dino Pekić. Prišao sam kulturno klupi gostiju da poželim sve najljepše, što je i zadatak domaćeg trenera, ali mi je odmah odmahnuo rukom kao da ne prilazim, a onda je i trener odbio da se rukuje. Ja mislim da je to stvar kulture. Ako Željezničar promaši tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, nisam ja kriv. Ja se više nikada u životu od njih neću nikome javljati. To nema veze sa sportom i fudbalom", komentirao je Petrović ovaj nesportski potez gostiju iz Sarajeva.

Inače, utakmica u Bijeljini između FK Radnik i FK Željezničar završila je bez pogodaka.

Radnik je u dva navrata opasno zaprijetio,  ali udarci domaćih nisu bili precizni. Sa druge strane i udarci nogometaša Željezničara nisu imali nikakav učinak po gol Bilobrka.

Sastav ekipa

FK Radnik: Bilobrk, Bečelić, Radović, Simonović, Mekić, Bradonjić, Peco, Karić, Plavšić, Đurić, Šubert.

FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Kosorić, Ramović, Štilić, Jovanović, Zajmović, Sadiković, Jamak, Lendrić.

Kopirati
Drag cursor here to close