Velež ispustio 3:0 i 4:1

Osim: Mi deset šansi, oni dvije i završi 4:4.

"Oni su do kraja insistirali, imali smo i na 4:3 dvije šanse, zabijemo čak i gol koji je vjerojatno regularan bio, ali dobro. Imamo još jedan zicer, a oni nam zabiju iz prve situacije koju su imali izjednače", rekao je Amar nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2022. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogodilo se i to Veležu. Teško je u arhivi pronaći da li je sličnu utakmicu odigrala neka od generacija mostarskih Rođenih. Utakmicu u kojoj je imala dva puta po tri gola prednosti ali je na kraju osvojila samo bod. U prvom dijelu Velež je bio dominantan, gosti su u tom uspjeli uputi dva udarca prema golu Bogdanovića. Velež je vodio 3:0 uz pogođenu stativu i prečku.

Imao je Velež 4:1 u pedesetoj minuti, ali ni to nije bilo dovoljno. Jedanaesterac koji je dosuđen na asistenciju pomoćnika, malo po malo Široki Brijeg se vraćao i na kraju iskoristio svoju priliku, osvojio bod. Za dva desetak minuta gosti su postigli tri gola.

" Mi smo dali četvrti gol i hajde, u principu bi trebala utakmica biti riješena, ali onda niz situacija koje su nevjerojatno nesretne po nas, nekakve situacije pred njihovim golom gdje mi ne možemo dati gol, dok su oni, mislim, svaki udarac i svaki pokušaj pretvorili u gol. Potom još jedan penal koji je ničim izazvan i na kraju utakmice u kojoj jedna ekipa ima 10 šansi, a druga ima dvije, bude 4:4. U normalnoj utakmici se ne može desiti da primiš tako tri gola i doći na nulu.

Splet nevjerojatnih okolnosti kojima smo mi kumovali naravno svojim nekakvim reakcijama koje su bile ishitrene, nekakvim glumljenjem u fazi utakmice u kojoj smo imali dobar rezultat, gdje smo počeli zabavljati publiku. Obilo nam se o glavu. Igrali smo protiv ekipe kojoj strahovito ide od početka, koja vjeruje da može nešto uraditi, koja ima duh jak. Oni su do kraja insistirali, imali smo i na 4:3 dvije šanse, zabijemo čak i gol koji je vjerojatno regularan bio, ali dobro. Imamo još jedan zicer, a oni nam zabiju iz prve situacije koju su imali izjednače. Teško je ovakvu utakmicu komentirati realno, nešto suvislo reći je jako teško", riječi su trenera Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close