Osam golova, dva penala

Ludnica u Gabeli: Velež vodio s 4:1, Široki Brijeg došao do boda!

Velež i Široki Brijeg odigrali su fantastičnu utakmicu u Gabeli, u okviru 18. kola Premijer lige BiH, a palo je nevjerojatnih osam golova.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2022. u 14:28 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skoro nevjerojatnu utakmicu odigrali su Velež i Široki Brijeg, pogotovo za premijerligaške uvjete. Završilo je neriješenih 4:4, a u Veležu mogu puno žaliti jer imali su dva puta tri gola razlike.

Naime, Velež je nakon furioznih 30 minuta vodio s 3:0 i činilo se da ima sigurnu pobjedu u rukama. Strijelci za momčad Amara Osima bili su Alen Dejanović, Frane Ikić i Nermin Haskić, a uz to su domaći imali i dvije vratnice, pa je Široki na kraju dobro i prošao.

Bljesak.info / Nevjerojatna utakmica Veleža i Širokog

No, odmah početkom drugog dijela gosti dobivaju jedanaesterac koji je realizirao Bože Vukoja. Kada je Nemanja Anđušić pogodio za 4:1 činilo se da je sve gotovo.

Međutim, sudac Mulahasanović, na asistenciju pomoćnika, gostima dosuđuje i drugi jedanesterac, a nakon što ga je realizirao Vukoja ubrzo pogađa i Marijan Ćavar pa smo gledali pravu dramu.

Veležu je zbog zaleđa poništen još jedan pogodak, a malo kasnije zicer promašuje i Pantelić. Sve to Veležu osvetilo se u 86. minuti kada Vukoja postiže hat-trick, a treći pogodak na asistenciju Ćavara.

Bio je ovo čak osmi remi Veleža, a vjerojatno i posljednja njihova utakmica u Gabeli. Široki Brijeg, s druge strane, bodovno se izjednačio sa Zrinjskim koji u nedjelju igra kod Tuzla Cityja.

          
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close