Željo na noge Veležu

Osim: Bit će svega osim publike

Nogometaši Željezničara sutra će u okviru 12. kola m:tel Premijer lige BiH odmjeriti snage s Veležom, a ekipa "plavih" danas je otputovala u Međugorje gdje će boraviti i trenirati do subotnjeg derbija.
Sport / Nogomet | 23. 10. 2020. u 15:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željezničar, koji je u ovoj sezoni u prvom kolu na "Grbavici" savladao "Rođene" sa 3:0, u subotu će gostovati u Vrapčićima starom rivalu i sigurno je da igrače Amara Osima očekuje puno teži zadatak.

“Između nas obično budu lijepe utakmice i ne vidim razlog da sutra odstupimo od te tradicije. Prvi put ćemo igrati pod reflektorima na stadionu u Vrapčićima, koji je inače pravi nogometni stadion, ali falit će publika zbog koje se igra ovaj sport”, izjavio je Osim. 

Očekuje napetu utakmicu, punu naboja, a nada se i kvalitetnu jer oba tima u svojim sastavima imaju dovoljan broj kvalitetnih igrača i razvijen stil igre. 

Dodaje da je bitno što se ekipi priključilo nekoliko igrača koji do sada nisu mogli igrati, ali sumnja da će ih moći koristiti u punom kapacitetu. 

“Nadam se da će moći konkurisati za nadolazeće utakmice jer bi nas to popravilo dramatično. Lakše je igrati sa 17 do 18 igrača koji su sposobni da budu u prvom planu, u odnosu kada imaš recimo 11, 12 ili 13 igrača u ovako zgusnutom rasporedu. Nećemo ih moći koristiti previše, ali njihovih dvadesetak minuta igre će biti od velike pomoći”, zaključio je Osim. 

Utakmica između Veleža i Željezničara igra se u subotu s početkom od 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close