Transfer bomba

Osijek želi Dinamovo krilo jer u njemu vide igrača prevage

U eteru se već nekoliko dana vrti ime Kristijana Lovrića, ali izgleda da je to nemoguća misija.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2021. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica odmara u obiteljskom domu u Austriji, ali svaki dan po nekoliko sati zbraja i oduzima, vrti sve moguće kombinacije kako bi Osijek na proljeće imao jaču momčad. Odlazak Petra Bočkaja u Maksimir donio je klubu 2,2 milijuna eura, što je sjajan novac za igrača od 25 godina. I taj novac Bjelica želi preusmjeriti na dovođenje dva, možda tri igrača, pišu Sportske novosti.

Prioritet mu je dovođenje ljevokrilnog napadača. U eteru se već nekoliko dana vrti ime Kristijana Lovrića, ali izgleda da je to nemoguća misija, jer Gorica za Lovrića traži oko četiri milijuna eura. Što Osijek ni izbliza ne može platiti. No, zato u Gradskom vrtu na meti imaju još jednog igrača koji je zablistao baš igrajući za Goricu, iz koje je potom otišao u Dinamo.

Riječ je o Dariju Špikiću (22), krilnom igraču kojeg je Dinamo iz Gorice doveo prošlog ljeta. Špikić se u Maksimiru nije uspio nametnuti, dobio je skromnih 612 minuta u kojima je zabio tek jedan gol. Većinu te minutaže proveo je igrajući desno krilo, što je njegova pričuvna opcija, jer se kao dešnjak najbolje snalazi na lijevog strani. No, na njoj u Dinamu gospodari Mislav Oršić.

Uglavnom, Osijek je ozbiljno zagrizao za Špikića. Bjelica očito vjeruje da u njemu može dobiti igrača koji će donositi prevagu i driblinzima i golovima. Špikićeva cijena ne bi trebala biti previsoka, a svakako bitno manja od iznosa koju je Dinamo Osijeku platio za Bočkaja.

Špikića ugovor za Modre veže sve do lipnja 2026., te je Dinamo taj koji sve konce mogućeg transfera drži u svojim rukama.

Kopirati
Drag cursor here to close