Spašavao suigrače

VIDEO I Osayi-Samuel poput MMA borca udarao i obarao huligane

Slike igrača Fenera Brighta Osayija-Samuela obilaze svijet, Nigerijac je bio jedan od onih koji čini se nije previše razmišljao o tome kako da što brže i bezbolnije pobjegne s terena.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2024. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada su prvi navijali Trabzonspora preskočili ogradu postalo je jasno. Situacija nije više bila pod kontrolom. Da stvar bude gora po igrače Fenerbahçea oni su bili poprilično udaljeni od svlačionica i bilo jasno da će morati ući u fight. Neki su naravno tražili put do svlačionice neki su se odlučili suprotstaviti

Video: Kaos na terenu 

Slike igrača Fenera Brighta Osayija-Samuela obilaze svijet, Nigerijac je bio jedan od onih koji čini se nije previše razmišljao o tome kako da što brže i bezbolnije pobjegne s terena. Iako je bio okružen nekolicinom huligana, Bright je odlučio da se suprotstavi. Izgledao je poput najboljih MMA boraca.

Prvo je jednog huligana bacio na pod, kojem je zadao nekoliko udaraca, nakon čega je nokautirao još jednog. Kako pišu mediji u Turskoj, jedan od tih huligana je imao nešto u svojim rukama što se može okarakterizirati kao hladno oružje

U kaosu koji je nastao, najgore je prošao Dominik Livaković kojeg je jedan od huligana udario šakom u glavu. Golman Fenera je još u tijeku utakmice pogođen nekim tvrdim predmetom u bradu. Edin Džeko je bio u skupini igrača koji su "na vrijeme" stigli do svlačionice.

Kopirati
Drag cursor here to close