Nije svaki trener isti

Oršić u Trabzonsporu: Bjelica je najveći razlog dolaska

Hrvatski nogometni reprezentativac Mislav Oršić napustio je engleski Southampton te će karijeru nastaviti u turskom Trabzonsporu, kojeg odnedavno vodi hrvatski trener Nenad Bjelica.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2023. u 23:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sretan sam zbog dolaska u Trabzonspor, a s Bjelicom sam uspješno surađivao u Dinamu. On je definitivno bio najveći razlog mog dolaska u ovaj turski klub", rekao je 30-godišnji Oršić povodom dolaska u Trabzonspor koji je prije dvije sezone bio prvak Turske, dok je prošle sezone završio kao šesti.

Trabzonspor je dolazak Oršića i uspješno obavljanje liječničkih pregleda obznanio na svojim društvenim mrežama.

Ostala je još formalnost samog potpisa ugovora, a tamošnji mediji navode kako je transfer vrijedan četiri milijuna eura.

Vrlo uspješno Oršić je igrao za zagrebački Dinamo od 2018. do 2023. godine, a početkom ove kalendarske godine se preselio u engleski Southampton gdje se uopće nije snašao.

Profesionalnu karijeru je počeo u zaprešićkom Interu, a još je igrao za Speziju, Rijeku, Celje, južnokorejske klubove Jeonnam Dragons i Ulsan te kineski Changchun Yatai.

Za hrvatsku reprezentaciju je odigrao 27 utakmica uz dva pogotka, a bio je i dio brončane momčadi s posljednjeg Svjetskog prvenstva gdje je postigao pogodak u utakmici za treće mjesto protiv Maroka, piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close