Želi doma

Olmo bio spreman potpisati ugovor s Bercelonom na neviđeno!

Dani Olmo rekao DA petogodišnjem ugovoru kojeg su mu ponudili čelnici Barcelone bez da je praktički jednom riječju spomenuo svoja primanja i uvjete koji mu se nude.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2021. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dani Olmo

Posljednjeg dana prijelaznog roka mogao se dogoditi senzacionalan povratak Danija Olma u matični klub Barcelonu, ali očito je taj manevar Katalonaca služio samo za ispipavanje situacije, jer u tako kratkome roku posao se ne bi uspio završiti.

Olmo je dobio dopuštenje iz svojeg sadašnjeg kluba da pregovara oko vlastitih primanja i uvjeta iako RB Leipzig i Barcelona nisu dogovorili odštetu oko transfera koji se, barem zasad, nije realizirao.

Mundo Deportivo, koji vjerojatno najbolje od svih medija na svijetu poznaje događanja u i oko Barcelone, javlja kako je Dani Olmo rekao DA petogodišnjem ugovoru kojeg su mu ponudili čelnici Barcelone bez da je praktički jednom riječju spomenuo svoja primanja i uvjete koji mu se nude.

Taj njegov pristup navodno je bio dodatni pokazatelj ljudima iz Barcelone da je baš nekadašnja zvijezda Dinama idealan tip igrača i čovjeka kojeg oni žele u svojem klubu.

Nakon što je Dani Olmo jasno dao do znanja da se želi vratiti u Barcelonu, u klubu su odlučili da će uskoro pokušati pronaći zajednički jezik s RB Leipzigom oko odštete.

Inače, Olmo je postao igrač RB Leipziga u siječnju 2020. godine. Dinamo je na račun odštete uprihodio 22 milijuna eura, a taj se transfer pokazao izvrsnim potezom njemačkog kluba budući da njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 50 milijuna eura.

Olmo je za A reprezentaciju Španjolske skupio 16 nastupa i tri pogotka, a prije nego li je stigao u Leipzig bio je na meti klubova poput Barcelone, Atletico Madrida, Tottenhama i Milana.

Otkako je stigao u Njemačku, za RB Leipzig je skupio 61 nastup, 12 pogodaka i 13 asistencija, a ugovorno je vezan za svoj sadašnji klub do ljeta 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close