Zmajčeki čekaju Plemiće

Olimpija je opasna, ali i ne briljira cijeloga ljeta

U redovima slovenske Olimpije prezadovoljni su ždrijebom koji im je za protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Europsku ligu donio mostarski Zrinjski.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2020. u 14:38 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zmajčeki nisu zadovoljni što će igrati sa Zrinjskim jer ga smatraju slabim protivnikom, nego zbog toga što misle da su mogli puno gore proći s Hajdukom ili Wolfsburgom za suparnika.

 Uostalom, na popularnom slovenskom portalu Siol.net u anketi koga bi željeli za protivnika Olimpije, uvjerljivu 'pobjedu' odnio je Zrinjski.

 Olimpija je prošle sezone prokockala titulu, doslovno ju je prepustila Celju u zadnjim kolima, a u ovoj sezoni ne briljira. Momčad koju vodi hrvatski trener Dino Skender otvorila je domaće prvenstvo remijem kod Kopra (1:1), a jedva je došla do drugog kola kvalifikacija Europske lige.

 Naime, islandski Vikingur imao je igrača manje od pete minute i unatoč tome vodio je sve do 88. kada je produžetak izborio Matic Fink, da bi u produžetku Radivoj Bosić donio pobjedu domaćinu.

 Olimpija u svojim redovima ima i najboljeg strijelca slovenskog prvenstva za prošlu sezonu Antu Vukušića, no hrvatski napadač je ozlijeđen, ali će se vjerojatno oporaviti do gostovanja Zrinjskog.

 Među napadačima je i dojučerašnji igrač Širokog Brijega Dražen Bagarić koji je potpisao ovog mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close