Europska liga

Zrinjski u ponedjeljak doznaje s kim igra, ali i gdje

Raspoloženje u taboru Zrinjskog nakon poraza u mostarskom derbiju nije na vrhuncu, ali tjedan pred nama donijet će Plemićima brojne 'distrakcije'.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2020. u 17:00 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski već u srijedu, u okviru 3. kola, u večernjem terminu (19 sati) dočekuje Radnik, a prije toga doznat će i s kojim će klubom igrati u prvom kolu kvalifikacija za Europa ligu.

 Ždrijeb će biti održan u ponedjeljak u podne u Nyonu, no UEFA će par sati ranije, kao i proteklih godina, formirati podgrupe, pa će tako broj potencijalnih protivnika Zrinjskog biti smanjen na pet ili šest mogućih protivnika.

 Za razliku od druga dva BiH predstavnika, Željezničara i Borca, mostarski Zrinjski će biti postavljen u ždrijebu, ali ni to ne znači da će dobiti laganog protivnika, jer među potencijalnim su i poljski, bugarski ili rumunjski klubovi, koji su u prošlosti obično bili neprelazni za naše klubove.

 Ždrijebom će biti određen domaćin jedne utakmice u prvom kolu, ali tek onda kreću muke po klubovima koji će morati proći puno toga da bi uopće odigrali utakmicu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close