Kraj ere

Oglasio se i Dudić: Došlo je vrijeme za odlazak, ali ostajem biti navijač Veleža

Sport / Nogomet | 01. 06. 2022. u 20:43 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Feđa Dudić više nije trener Veleža. Nakon tri godine Dudić napušta klub s kojim je osvojio Kup BiH i dvaput ga uveo u Europu, a odlazak iz tabora Rođenih potvrdio je i sam Dudić.

"Došlo je vrijeme za rastanak. Odluka koju sam donio bila je vrlo teška. Razloge odlaska neću da komentiram i isto bih zamolio sve ostale, ta odluka je na kraju samo moja. Sjećajmo se i spominjimo zlatne trenutke zajedno provedene. Želim iz Veleža da ponesem samo lijepe uspomene koje nikada zaboraviti neću. Klub sam vodio srčano i uvijek štitio njegove interese. Za skoro tri godine ostvarili smo dosta toga i unijeli sreću i radost u mnoge živote", napisao je Dudić na svom profilu na društvenim mrežama, zahvalivši svima na podršci.

"Prije svega mojim igračima i suradnicima, direktoru i predsjedniku kluba, upravnom odboru, navijačima, Red Army i svima kojima je Velež u srcu. Tko god dođe za trenera dajte mu maksimalnu podršku odmah u početku jer će mu biti potrebna. Bit ću vaš veliki navijač na predstojećim utakmicama u Europi", poručio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close