Cilj bi trebao biti isti

Kakva je Dudićeva sudbina?

"U srijedu je sastanak sa Upravnim odborom. Vidjećemo šta će se desiti. Imam želju da ostanem, ali vidjećemo. Momčad se mora osvježiti, a moram i ja riješiti neke svoje privatne stvari" kaže Dudić.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2022. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa Veležom je napravio puno, iz perspektive nekih prethodnih sezona, strašno puno. U dvije i pol sezone koliko je na klupi Rođenih, ovaj klub je dva puta izašao u Europu, osvojio Kup, prvi trofej nakon toliko godina čekanja. Nekada je bilo sve idealno, nekada nije.

Logično, bilo je krize rezultata, problema, ali i velikih pobjeda. Koje su ostvarene sa igračkim kadrom takvim kakav jeste. Iz kojeg je Dudić čini se posebno ove sezone izvukao maksimum. Ne samo iz kompletne momčadi već i iz samih igrača pojedinačno. A neki su tu već četvrtu sezonu.

Neki napuštaju klub, za neke je pitanje da li će produžiti ugovore. Napravljeno je puno, gledajući ukupno, u klubu ali i terenu, međutim, tek sada će se vidjeti kakve su ambicije rukovodstva kluba, kakvi su planovi, želje. Trebalo bi se vidjeti možda čak i vrlo brzo, jer je na pres konferenciji Feđa Dudić govorio upravo o tome.

"U srijedu je sastanak sa Upravnim odborom. Vidjećemo šta će se desiti. Imam želju da ostanem, ali vidjećemo. Momčad se mora osvježiti, a moram i ja riješiti neke svoje privatne stvari. Volio bih ostati u svakom slučaju. Mislim da je ovo kruna jednog dobrog rada, zahvaljujem se i upravi jer nam je zaista omogućila da imamo sve, kao i navijačima koji su dali veliku podršku. Trpili su kad smo imali loše rezultate, ali se na kraju isplatilo. Napuštaju nas Brandao, Ovčina, možda odu još neki igrači, iz velike većine ovdje koja je tu smo izvukli maksimum. Sigurno je da nam treba novih lice, osvježenja, ne moramo imati na svakoj poziciji dva igrače iste kvalitete, ali barem da su približne. Mislim da nam sigurno treba četiri - pet novih igrača. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Ako pronađeno zajednički jezik, onda ćemo vrlo brzo krenuti sa pripremama, već sada znam koja su to ciljana pojačanja za ovu ekipu" naglasio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close