Arena Sport Centar

Održan Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana

Prvo mjesto osvojila je ekipa HFC Zrinjski, dok je drugo mjesto zauzeo HŠK Zrinjski, a nagrade su im uručili roditelji Lane, Luke i Armana.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2022. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana okupio je ove subote 18 ekipa djece godišta 2013. i mlađe u Arena Sport Centru.

Prvo mjesto osvojila je ekipa HFC Zrinjski, dok je drugo mjesto zauzeo HŠK Zrinjski, a nagrade su im uručili roditelji Lane, Luke i Armana. Nagradu za treće mjesto ekipi ŠN Limači Čapljina uručio je Senad Kevelj, predsjednik upravnog odbora Sportskog saveza Grada Mostara.

Foto: Arena Sport Centar / Održan Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana

Roditelji Lane, Luke i Armana zahvalili su se Arena Sport Centru, Sportskom savezu Grada Mostara, natjecateljskim ekipama i svima koji su sudjelovali u organizaciji Turnira i time iznova probudili uspomenu na njihovu djecu.

Foto: Arena Sport Centar / Održan Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana

Zahvalnost je izrazio i Senad Kevelj, ističući kako su ovakva događanja humanitarnog karaktera prijeko potrebna i da ih Grad Mostar uvijek maksimalno podržava.

"Mala skupina ljudi uspjela je ovo odlično organizirati. Bilo je ovo prelijepo druženje tijekom 80 utakmica i čast mi je i zadovoljstvo što smo dali svoj doprinos da ovaj turnir uspije", kazao je Kevelj ispred Sportskog saveza Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close