Kylian Mbappé

"Odluku o klubu donijet ću prije Eura, a želim igrati na OI"

Kylian Mbappé ovog će ljeta promijeniti klub i dres PSG-a zamijeniti onim madridskog Reala, a francuska zvijezda željela bi nastupiti i na Olimpijskim igrama u Parizu.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2024. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekuje se da Mbappé uskoro i službeno potpiše za Real Madrid, a iako je izrazio želju da nastupi na Olimpijskim igrama, izgleda da to možda neće ostvariti zbog Kraljevskog kluba.

Naime, Real Madrid je ranije ovog mjeseca poslao pismo Francuskom nogometnom savezu gdje pišu da neće pustiti svoje igrače da sudjeluju na Olimpijskim igrama.

"Uvijek sam rekao isto. Rekao sam da želim igrati na Olimpijskim igrama, ali to ne ovisi o meni", rekao je Mbappé na konferenciji za medije uoči prijateljske utakmice protiv Njemačke. 

"Ne mogu reći ništa više jer mi nitko ništa nije rekao. Ako neću moći igrati, onda neka bude tako... U PSG-u mi nitko ništa nije rekao, a trenutačno sam još pod ugovorom, a oni nisu ništa rekli o tome. Nismo ništa pričali". 

Ponovno nije htio govoriti o svojoj budućnosti, ali rekao je da će se to pitanje riješiti prije Eura.

"Ništa neću objaviti jer nemam ništa za objaviti. Žao mi je, ali nemam ništa za reći", rekao je Mbappé, prenosi HRT.

Olimpijski nogometni turnir igra se od 24. srpnja do 9. kolovoza, a igraju mlađi od 23 godine, ali tri starija igrača mogu biti u momčadi. No, turnir nije u Fifinom kalendaru, tako da klubovi ne moraju pustiti igrače.

Kopirati
Drag cursor here to close