Adio Gigi

Odlazak legende: Buffon u subotu igra zadnju utakmicu za Juventus

"Sljedeći tjedan ću donijeti konačnu odluku o tome hoću li nastaviti igrati ili ne. Koja god odluka bila, s Juventusom ostajem u najboljim mogućim odnosima", istaknuo je proslavljeni vratar.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono o čemu se već tjednima šuškalo, dobilo je danas i službenu potvrdu. Gianluigi Buffon na kraju ove sezone napušta Juventus! Potvrdio je to legendarni nogometaš Stare dame i talijanske reprezentacije na izvanrednoj konferenciji za medije koju je sazvao.

"Moj jedini strah je bio da ne završio karijeru u Juventusu kao gotov, islužen igrač. S ponosom mogu reći da nije tako. Do samoga kraja, iako mi je 40 godina, igrao sam i branio iznad svojih mogućnosti. U subotu ću odigrati zadnju utakmicu u dresu Juventusa", najavio je veliki Gigi, prenosi Goal.com.

Završava tako njegova 17 godina duga karijera u torinskom velikanu, ali hoće li i definitivno objesiti rukavice o klin, ne zna još ni sam.

"Sljedeći tjedan ću donijeti konačnu odluku o tome hoću li nastaviti igrati ili ne. Koja god odluka bila, s Juventusom ostajem u najboljim mogućim odnosima. Oni su velik klub i zaista se slažem da moraju planirati budućnost bez mene", realan je Buffon.

Na presici je uz njega bio i predsjednik kluba Andrea Agnelli.

"Koji god izbor da donese, imat će moju punu potporu. Trenutačno prima brojne ponude. I kao igrač i za neke funkcije", otkriva Agnelli.

Juventus u subotu igra kod kuće s Veronom. Bit će to zasigurno utakmica prožeta emocijama. Slavit će se naslov, slavit će se i Buffon.

Kopirati
Drag cursor here to close