Samo u Zweiti

Odjednom glavni sudac ulijeće na teren s vilama u rukama...

Sve se dogodilo nakon što je u 29. minuti susreta nekoliko igrača skrenulo pozornost sucu Ittrichu na veliku rupu bočno na sredini terena.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2024. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajnje neobične scene dolaze s utakmice druge njemačke lige između Wehen Wiesbadena i SpVgg Fürtha (3:5). Začuđeni navijači odjednom su ugledali suca Patricka Ittricha kako trči po terenu s vilama umjesto sa zviždaljkom.

Sve se dogodilo nakon što je u 29. minuti susreta nekoliko igrača skrenulo pozornost sucu Ittrichu na veliku rupu bočno na sredini terena.

Ittrich je odmah prekinuo igru. Pomagači su donijeli nekoliko kanti pijeska i zemlje i pokušali ispuniti rupu. Slijedi čudna scena: Odjednom sudac umaršira na teren naoružan vilama i trči prema rupi.

Brzo je postalo jasno kako i on aktivno pomaže zatvoriti rupu na travnjaku. Igrači i treneri i dalje stoje u nedoumici, no nekoliko kanti i oko pet minuta kasnije igra se konačno mogla nastaviti, piše Bild. 

Ali otkud tako velika rupa u igralištu? Vjeruje se da je 'krivac' bio neki zec koji taj dio terena smatra svojim teritorijem.

Inače, Wiesbaden se bori za ostanak u Zweiti i njegovi su igrači sjajno krenuli te već nakon 18 minuta vodili 2:0. No, Fürth je brzo uzvratio i već prije odmora (43. minuta) preokrenuo utakmicu u rezultat 3-2.

Zadranin Ivan Prtajin iz penala je u 72. minuti donio poravnanje za mogući i toliko željeni bod, no ništa od toga. Lukas Petkov zabio je za vodstvao Fürtha 4:3 (84.), a Branimir Hrgota potom svojim golom postavio konačnih 5:3. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close