Imam jednu želju...

Odavno čezne za tim: El Loco će napokon Trenirati jedan klub iz Serie A

Argentinac već navodno ima nekoliko ponuda, a ovih dana se špekulira da napokon doći u Serie A. Naime, prema pisanju tamošnjih medija Fiorentina je pokazala najveći interes za stručnjaka kojem Čizma do sad nije bila suđena.
Sport / Nogomet | 22. 05. 2020. u 06:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Marcelo Bielsa, "El Loco"

Argentinskom stručnjaku Marcelu Bielsi na kraju sezone istječe ugovor u Leesdu, a prema pisanju engleskih medija, najvjerojatnije ga neće produžiti.

Bielsa je u Leeds United stigao u ljeto 2018. godine, a već u prvoj sezoni je bio blizu vraćanja nekadašnjeg velikana u Premier ligu, no ipak je doigravanje najteže lige na svijetu bilo nepremostiva prepreka te je zapeo na samom kraju.

Ove sezone je do pandemije koronavirusa s Bilićevim WBA-om vodio rovovsku bitku za koju se najvjerojatnije izborio za zelenim stolom te bi Leeds od slijedeće sezone trebao biti sudionik, međutim kako stvari stoje bez kormilara s klupe.

Argentinac već navodno ima nekoliko ponuda, a ovih dana se špekulira da će napokon doći u Serie A.

Naime, prema pisanju tamošnjih medija Fiorentina je pokazala najveći interes za stručnjaka kojem Čizma do sad nije bila suđena.

Popularni El Loco je prije četiri godine ostvario svoj san da trenira momčad iz Serie A potpisavši ugovor sa Lazijom, no zbog spleta okolnosti u Rimu se zadržao samo 48 sati.

Bilo bi uistinu zanimljivo nabrojati sve zgode i nezgode koje je su pratile ovog sjajnog trenera, ali to bi onda bila posebna, oširnija tema.

Neke od zanimljivijih su odlazak s klupe Lazija nakon samo 48 sati od potpisa, suspenzija u Lilleu zbog odlaska u Južnu Ameriku bez pristanka kluba, javno prozivanje predsjednika Marseilla zbog transfer politike dok je bio trener tog kluba.

Također, legenda kaže da je za vrijeme četverogodišnjeg vođenja Čilea svo vrijeme proveo u reprezentativnom kampu…

No, očito je Italija njegova neispunjena želja, a po svemu sudeći Fiorentina klub u kojem će je i ostvariti.

Bielsa je u dosadašnjoj karijeri vodio Newell's Old Boyse, Atlas, Americu, Velez, Espanol, Athletic, Marseille i Lille te Argentinu i Čile.

Kopirati
Drag cursor here to close