Oproštaj nakon pet godina

Od Federalne lige do Europe: Zeljković izdvojio najljepše trenutke s Veležom

Nakon pet godina u dresu Rođenih, Samir Zeljković napustio je Velež.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2023. u 17:15 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zeljković je došao u Velež kao mlad igrač iz konjičkog Igmana i u redovima Veleža afirmirao se u jednog od najboljih defanzivaca Premijer lige. Zeljković je došao u Velež dok su bili u Federalnoj ligi i koji je prošao sve te najsvjetlije trenutke u ne tako svijetloj povijesti kluba u poslijeratnoj povijesti.

“Došao sam u Velež dok je igrao Federalnu ligu i nisam tada ni sanjao da ćemo iz sezone u sezonu imati sve te uspjehe”, rekao je Zeljković koji je u subotu potpisao za Sarajevo čime je završila njegova petogodišnja epizoda u mostarskom Veležu.

“Teško je i izdvojiti neke najdraže trenutke, ali tu su svakako povratak u Premijer ligu i prepun stadion protiv Igmana, zatim prvi mostarski derbi nakon povratka i pobjeda nad Zrinjskim, europske utakmice i kao šlag na tortu, osvajanje Kupa BiH. Ponosan sam i bila je privilegija nositi dres u periodu kada smo ispisali zlatne stranice našeg kluba”, dodao je Zeljković za Velež TV.

Video: Zeljković za Velež TV

25-godišnji nogometaš napušta Velež koji je prošle sezone igrao finale Kupa i završio šesti u Premijer ligi, ali nije uspio treću godinu zaredom izboriti nastup u Europi.

“Kada se usporede rezultati s prethodnim sezonama, ne mogu biti zadovoljan, ali s obzirom na sve okolnosti koje su bile, dali smo sve što smo mogli u tom trenutku. Imali smo dva pokušaja kroz prvenstvo i kup da izborimo europu, nažalost nismo, ali možemo se pogledati u oči jer svi do jednog dali smo svoj maksimum”, zaključio je Zeljković.

Kopirati
Drag cursor here to close