Velike promjene

Nakon Bogdanovića, Velež napustili Zeljković, Ovčina...

Nekima je istekao ugovor, neki ne žele potpisati novi. Bilo kako bilo, Velež su napustili Slaviša Bogdanović, Samir Zeljković, Haris Ovčina, Wallace Menezes dos Santos.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2023. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očito se radi o velikom remontu momčadi. Špekulacije kako će istu napustiti nekih desetak igrača se pokazuje točnim. Jer samo u posljednja dva dana, Velež je ostao bez nekoliko igrača. Nekima je istekao ugovor, neki ne žele potpisati novi. Bilo kako bilo, Velež su napustili Slaviša Bogdanović, Samir Zeljković, Haris Ovčina, Wallace Menezes dos Santos.

Broj utakmica koje su odigrali Slaviša Bogdanović, Samir Zeljković i Haris Ovčina najbolje pokazuje koliko su doprinos dali u stvaranju rezultatski najbolje momčadi u posljednjih tridesetak godina. Sva trojica su stigla u vrijeme dok je Velež još bio drugoligaš i sva trojica su prošla puno toga. Od Prve lige FBiH, do izlaska u Europu i osvojenog Kupa. Bogdanović je upisao 83 nastupa, Zeljković 141, Ovčina 153. Ovdje treba dodati i podatak da Ovčina nije igrao u proljetnom dijelu ove sezone s obzirom na to da nije uspio pronaći zajednički jezik s upravom kluba oko ugovora tako da je svoju posljednju utakmicu odigrao protiv Sloge u Gabeli.

Wallace je od igrača koji su napustili Velež u ovom periodu ponudio najmanje, što je i logično jer je stigao tek u siječnju ove godine iz Gorice. Ukupno je uspio kompletirati 12 utakmica. Nema sumnje da i u narednom periodu možemo očekivati poprilične promjene u igračkom kadru, vjerojatno do samog početka priprema 19. ovog mjeseca, pa čak i kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close