Navijači imaju malo razumijevanja

Od ekstaze zbog Ronalda do traženja Solskjaerove ostavke u 14 dana

United je izgubio 2:1 od Young Boysa u Bernu u prvom kolu Lige prvaka, a Solskjaerova odluka da kod rezultata 1:1 u 70. minuti zamijeni Ronalda naišla je na ogromne kritike,
Sport / Nogomet | 19. 09. 2021. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo 14 dana je prošlo od ekstaze zbog povratka Cristiana Ronalda u Manchester United do prvih zahtjeva za ostavkom menadžera Ole Gunnara Solskjaera. Nije to ništa novo, događa se nakon svakog Unitedova poraza, ali ovaj put traže je glasnije, piše Daily Mail.

United je izgubio 2:1 od Young Boysa u Bernu u prvom kolu Lige prvaka, a Solskjaerova odluka da kod rezultata 1:1 u 70. minuti zamijeni Ronalda naišla je na ogromne kritike, navijači imaju jako malo razumijevanja za to da Portugalac ima 37 godina, prenosi HRT.

No njegov povratak na Old Trafford trebao je biti prekretnica, a ispada da (zasad) nije.

''Taj argument bio je zanimljiva ilustracija sudara realnosti i fantazije oko dovođenja nogometne ikone u klub. Solskjaerova zamjena bila je šok samo onima koji su mislili da je United doveo karakter iz animiranog filma koji je otporan na godine. No, Ronaldo nije vječno mlad, iako možda tako izgleda. Zar su stvarno očekivali da će igrač koji u ovoj sezoni puni 37 godina odigrati svaku utakmicu 90 minuta? Da se njegova minutaža neće pažljivo planirati? Ne mislite li da bi se United, baš kad igra protiv autsajdera kao što su Young Boysi, mogao i trebao osloniti na ostale igrače, uz nadu da mogu završiti posao bez Ronalda? Problem je što se dolaskom Ronalda očekivalo da će se takve večeri prestati događati, njegov dolazak trebao je izbrisati svu bol nastalu od umirovljenja Alexa Fergusona'', piše Daily Mailov novinar Oliver Holt i zaključuje:

''Ronalda nikad neće okrivljavati, dakle na udaru će samo sve više biti Ole Gunnar Solskjaer''.

A Solskjaer, prema zadnjim informacijama, planira u zimskom prijelaznom roku prodati niz igrača, navodno je spreman odreći se Anthonya Martiala, Jessea Lingarda, Phila Jonesa, Donnyja vsn de Beeka, Dioga Dalota i Alexa Tellesa. Nijedan nije regularni član udarne postave.

Kopirati
Drag cursor here to close