Današnja sjednica

Očekuje se otkazivanje utakmice s Rusijom

Sport / Nogomet | 31. 10. 2022. u 07:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će Nogometni Savez Bosne i Hercegovine održati tematsku sjednicu Izvršnog Odbora kako bi raspravljala o otkazivanju prijateljske utakmice s Rusijom, koja je dogovorena početkom rujna, a čini se da Zmajevi sada u potpunosti ostaju bez protivnika.

Naime, kako je naveo izvor NS BiH za N1, očekuje se kako će odluka da se meč s Rusijom odigra biti stavljena van snage, nakon velikog pritiska javnosti koji je uslijedio nakon objave da je poziv FS Rusije prihvaćen na sjednici Komiteta za hitnost NS BiH.

Ovakav razvoj događaja bio je dosta očekivan, budući da se već neko vrijeme unutar samog saveza priča o tome da je greška napravljena, te da bi bilo bolje otkazati susret s Rusijom.

U savezu su tražili alternativno rješenje, pa se u posljednje vrijeme govorilo o tome da bi Zmajevi prijateljsku utakmicu mogli odigrati u Dubaiju protiv reprezentacije Maroka, što potvrđuju i pisanja marokanskoh medija. I to je, međutim, opcija koja će najvjerojatnije otpasti, i to zbog obaveza nogometaša u domaćem prvenstvu.

Naime, baš u to vrijeme trebalo bi biti odigrano redovno kolo Premijer Lige Bosne i Hercegovine u nogometu, te igrači iz domaće lige ne bi mogli igrati takav susret protiv bilo koje reprezentacije u svijetu.

U svakom slučaju, zvanične odluke saveza morat će sačekati i sjednicu posebnu IO NS BiH, koja će imati samo jednu točku dnevnog reda, a koja počinje u podne.

Kopirati
Drag cursor here to close