Redsi mudriji od Svraka

Nunez donio pobjedu Liverpoolu s igračem manje

Tri nedjeljne utakmice 3. kola Premier lige završile su pobjedama gostujućih momčadi, a najteže je bilo Liverpoolu u Newcastelu, gdje je gubio 1-0 do 81. minute i igrao s igračem manje, ali je na kraju slavio s 2-1 zahvaljujući golovima Nuneza.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2023. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Newcastle je poveo u 25. minuti kad je Anthony Gordon iskoristio pogrešku braniča Trenta Alexander-Arnolda i svladao Alissona.

Tri minute poslije domaća momčad je došla do brojčane prednosti, jer je sudac John Brooks zbog prekršaja na Alexanderu Isaku pokazao izravan crveni karton Virgilu van Dijku.

Newcastle je pokušavao, ali nije uspio materijalizirati stečenu prednost. Kad su domaći propustili priliku udvostručiti prednost i osigurati pobjedu, Liverpool je s desetoricom na terenu došao do velikog preokreta.

U 81. minuti, četiri minute nakon što je ušao u igru, Darwin Nunez se u kontranapadu sjurio po desnom boku u kazneni prostor te snažnim i preciznim udarcem pogodio mrežu uz suprotnu vratnicu za 1-1.

Urugvajac je po istom receptu u trećoj minuti sučevog dodatka poslao loptu u mrežu gotovo na isto mjesto za pobjedu Kloppove momčadi.

Sažeci OVDJE

Gostujuće pobjede prethodno su upisali aktualni prvak Manchester City protiv povratnika u prvu ligu Sheffield Uniteda (2-1) te Aston Villa kod Burnleyja (3-1).

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close