Pripremna utakmica na Blatu

''Nula'' Širokog Brijega i Croatije

U drugom dijelu susreta Široki je dominirao teren, no nije uspijevao ozbiljnije ugroziti protivnika, a igru je dodatno otežavao jak vjetar.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2019. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odigrali su neodlučeno (0:0) protiv hrvatskog trećeligaša Croatije iz Zmijavac u drugom pripremnom susretu odigranom na terenu s umjetnom travom Trening kampa ''Musa-Karačić'' na Blatu.

Utakmica je kasnila dvadesetak minuta, a Goce Sedloski je od prve minute na teren poslao Bilobrka, Ćorića, Kovačića, Perkovića, Kvesića, Begonju, Pamića, Turčina, Babića, Marušića i Petrović.

U 36. minuti iz igre je zbog ozljede izašao Zvonko Pamić, jedan od petorice novih igrača koji su ranije tijekom dana predstavljeni u press centru na Pecari. Kako doznaje Bljesak.info, ipak je riječ o lakšoj ozljedi. Umjesto njega je u igru ušao Mato Stanić.

Foto: Bljesak.info / Pamić je zbog ozljede napustio teren u prvom poluvremenu

U drugom dijelu susreta Široki je dominirao teren, no nije uspijevao ozbiljnije ugroziti protivnika, a igru je dodatno otežavao jak vjetar.

U drugom poluvremenu za Široki Brijeg su igrali: Bilobrk, Barišić, Hrkać, Ćorluka, Marković, Enin, Marić, Popović, Stanić, Bagarić i Jurić.

''Plavo-bijela'' ekspedicija u petak u 17:00 sati putuje za Sarajevo gdje će prenoćiti te će u subotu poletjeti za Tursku gdje ih očekuje nastavak zimskih priprema u Antalyju u kojoj će odigrati pet pripremnih utakmica.

Podsjećamo, Nogometni klub Široki Brijeg je dva sata prije utakmice službeno predstavio pet novih igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close