Pecara

NK Široki Brijeg službeno predstavio pet novih igrača

Nogometni klub Široki Brijeg u četvrtak je na Pecari službeno predstavio pet novih igrača.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2019. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Trener je želio da jesenska momčad ostane na okupu, uz pojačanja na određenim pozicijama. Tako smo i učinili, zadržali postojeći roster (iako su još mogući odlasci jednoga ili dvojice igrača) te doveli pet novih igrača – Enina, Hrkaća, Pamića, Petrovića i Stanića, za koje se nadamo da će ispuniti naša očekivanja i da ćemo ostvariti primarni cilj postavljen pred nas. Sada imamo širi kadar, borit ćemo se do kraja na dva fronta'', kazao je na konferenciji za novinare sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Foto: Bljesak.info / Dalibor Šilić

Trener Goce Sedloski također je apostrofirao činjenicu da je sada pojačana konkurencija za svaku poziciju u momčadi. Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama dosadašnji tijek priprema, dodao je, protekao je u skladu s planom, a nije bilo ni ozlijeđenih.

Foto: Bljesak.info / Na Pecari predstavljeno pet novih igrača

Što se, pak, tiče proljetnog dijela sezone, Sedloski je kazao kako neće puno obećavati, da će se ići iz utakmice u utakmicu, a da su sada pred momčadi pripreme u Antalyji i pet utakmica s kvalitetnim protivnicima u kojima bi se trebala iskristalizirati udarna postava za prvu prvenstvenu utakmicu za mjesec dana i derbi na Pecari sa Zrinjskim.

Foto: Bljesak.info / Goce Sedloski

Nakon konferencije za novinare upriličeno je i službeno fotografiranje petorice nogometaša Širokog Brijega pristiglih ove zime – Ivana Enina, Ante Hrkaća, Zvonka Pamića, Borne Petrovića i Mate Stanića.

Foto: Bljesak.info / Na Pecari predstavljeno pet novih igrača

Široki Brijeg će u četvrtak u 13:00 sati u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Blatu odigrati drugu pripremnu utakmicu protiv Croatije iz Zmijavaca.

Kopirati
Drag cursor here to close