Moderno

Novo pojačanje stiglo u NK Široki Brijeg

Novo "plavo-bijelo pojačanje" za nastavak sezone je 14 metara dugo dvoosovinsko niskkopodno vozilo s dvoja vrata.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2024. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg može se osloniti na još jednu novu i vrijednu imovinu – službeni autobus marke Mercedes-Benz Integro kapaciteta 66+1 koji će biti u službi igrača i trenera iz škole nogometa NK Široki Brijeg.

Foto: PR / Personalizirani autobus u službi škole nogometa NK Široki Brijeg

Novo "plavo-bijelo pojačanje" za nastavak sezone je 14 metara dugo dvoosovinsko niskkopodno vozilo s dvoja vrata. Autobus je prilagođen u boje širokobriješkog sportskog ponosa. Posebno upečatljiv je natpis na bočnim stranama – Igraj, igraj, Široki, do pobjede nove! uz istaknuti grb NK Široki Brijeg na sredini autobusa.

Foto: PR / Personalizirani autobus u službi škole nogometa NK Široki Brijeg

Na stražnjoj strani autobusa nalaze se osnovni podaci o službenim komunikacijskim kanalima NK Široki Brijeg uz imena sponzora, donatora i prijatelja koji su omogućili nabavu vozila.

Foto: PR / Personalizirani autobus u službi škole nogometa NK Široki Brijeg

Službeni klupski autobus je moderno opremljen i klimatiziran kako bi mladi igrači i njihovi treneri na svojim putovanjima imali najbolje moguće uvjete i komfor.

"Personalizirani klupski autobus već od danas mlade igrače Širokog Brijega odvozi i dovozi s treninga. Želimo mu puno sreće i uspješno prijeđenih kilometara i prevezenih talenata koji će u skoroj budućnosti pojačati seniorsku momčad Plavo-bijelih", poručuju iz NK Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close