Sve zbog Viniciusa Juniora

Novinarki stižu prijetnje zbog pitanje koje je postavila Ancelottiju

"Govore mi da će me silovati, da mi je kćerka kopile, vrijeđaju me. Sve sam prijavila policiji", objasnila je Moran.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2023. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novinarka Bein Sportsa i Gol TV-a, Maria Moran nije očekivala da će jedno pitanje koje je postavila treneru Carlu Ancelottiju podići toliko prašine nakon posljednje utakmice. Njeno pitanje je bilo rezervirano za Viniciusa Juniora i njegovo ponašanje na terenu, bolje rečeno prigovore sucu koji su česti.

"Mislite li da bi Viniciusu bio dobar jedan crveni karton kao lekcija za konstantne proteste kod sudaca?, upitala je Moran Ancelottija.

"Crveni karton? Ne, mislim da to nije potrebno. Svi žuti kartoni koje je zaradio, mislim da je to dovoljno", odgovorio je Ancelotti.

Ovakvo pitanje novinarke izazvalo je lavinu reakcija na društvenim mrežama, pa su tako profili atraktivne novinarke zasuti uvredama i prijetnjama. Neki su išli toliko daleko, da ih je Maria morala prijaviti policiji.

"Govore mi da će me silovati, da mi je kćerka kopile, vrijeđaju me. Sve sam prijavila policiji", objasnila je Moran.

Inače, njezina 18-godišnja kćerka je dijete koje je dobila s bivšim vratarom Valencije i Barcelone Jasperom Cillessenom. S njim vodi pravnu bitku budući da ju Cillessen ne priznaje i financijski ne pomaže.

"Otac ju je ostavio u bolnici jer nije htio platiti 1200 eura koliko je koštala njena hospitalizacija. Morao je to učiniti Marijin djed, star skoro 90 godina, koji nikada nije imao kreditnu karticu i koji je svojom ušteđevinom morao pomoći svojoj unuci", otkrila je Moran. Ranije je otkrila i kako joj je Nizozemac čak prijetio da će objaviti njene privatne fotografije ako ne ode pobaci dijete.

Kopirati
Drag cursor here to close