domaće ime

Novi trener Zrinjskog ovaj put neće biti iz Hrvatske

Sport / Nogomet | 24. 03. 2015. u 13:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dalibor Cvitanović vodio je Zrinjski na dvije utakmice nakon iznenadne ostavke Miše Krstičevića. Iako je Cvitanović u obje gostujuće utakmice, kod Veleža i Radnika, ostao neporažen, on će ipak biti samo prijelazno rješenje.

“Nakon utakmice u Ugljeviku igrači su dobili slobodno do srijede, a naša želja je da novog trenera izaberemo do tada”, izjavio je za Dnevni list izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta, koji ipak nije mogao potvrditi da će Krstičevićev nasljednik biti potvrđen do treninga u srijedu.

“Ipak, sigurno je da nećemo žuriti s odlukom, tako da će novi trener do prvog sljedećeg treninga biti imenovan samo u slučaju ako budemo sigurni u naš izbor”, dodao je Šulenta.

Imena kandidata s kojima se pregovara ili o kojima se razmišlja Šulenta nije želio otkrivati, ali je ipak otkrio jednu važnu stvar

“Željeli bismo domaćeg stručnjaka, odnosno trenera iz BiH, jer smo ipak usred sezone, tako da nemamo mogućnost novom treneru davati previše vremena za upoznavanje momčadi, lige, suđenja, stadiona…”, kazao je za Dnevni list Šulenta, čime je potvrdio da Zrinjski nakon Branka Karačića i Miše Krstičevića neće opet posegnuti za trenerom iz Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close