William Kokolo

Novi skandal trese Englesku: Nogometaš optužen da je silovao tri žene u istom danu

Optuženik se u utorak pojavio u Birminghamu na sudu gdje mu je odobrena jamčevina do saslušanja pred Krunskim sudom krajem ovog mjeseca.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2022. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branič Burton Albiona, William Kokolo (22), optužen je za tri kaznena djela silovanja koja su navodno počinjena isti dan (13. veljače 2022.) na području Birminghama.

Optuženik se u utorak pojavio u Birminghamu na sudu gdje mu je odobrena jamčevina do saslušanja pred Krunskim sudom krajem ovog mjeseca. Još se nije službeno očitovao o optužbama koje mu se stavljaju na teret. Priopćenjem se zato oglasio njegov klub.

''Burton Albion je u potpunosti svjestan optužbi koje su podignute protiv jednog od naših igrača. Klub je razgovarao s njim i njegovim pravnim zastupnicima. Budući da je pravni proces u tijeku, klub nije u mogućnosti davati bilo kakve daljnje komentare do okončanja postupka''.

Kokolo, inače rođen u Francuskoj, bio je član omladinske škole Monaca prije nego što je 2017. prešao u Sunderland. Tri godine kasnije se pridružio Middlesbroughu, a ove zime je postao član Burton Albiona s kojim je igrao u Legaue One, odnosno trećem razredu engleskog nogometa, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close