Lavovi iz Gabele

Nogometaši GOŠK-a na pripremama u Medulinu

Lavovi će na turniru u Medulinu odigrati tri utakmice, sa Zrinjskim u nedjelju, s Osijekom II sljedećeg utorka, potom još jednu utakmicu za plasman.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK sutra svoje pripreme seli u Medulin gdje će se uigravati za start prvenstva 23. veljače kad u okviru 20. kola Premijer lige gostuju Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Lavovi će na turniru u Medulinu odigrati tri utakmice, sa Zrinjskim u nedjelju, s Osijekom II sljedećeg utorka, potom još jednu utakmicu za plasman.

''Ako nam bude trebala još jedna prijateljska, dogovorit ćemo naknadno'', rekao je  za Dnevni list direktor kluba Andrija Jurković.

Gabeljani će u Medulinu raditi od 1. do 9. veljače, a tamo će putovati 22 igrača i 3 golmana. Ukoliko se do sutra na posudbu priključi krilo Šime Gržan iz Zrinjskog, onda 23 + 3.

Posljednji je s GOŠK-om ugovor potpisao veznjak Duje Medak, dok bi to ovih dana trebao uraditi i golman Domagoj Lukač koji je ranije nastupao u danskom niželigašu BK Avarta.

''Lukač očekuje papire iz Danske, ali trenira s nama, taj angažman je dogovoren i on će potpisati'', pojasnio je Jurković za Dnevni list.

Po povratku će GOŠK već 10. veljače igrati u Gabeli protiv trećeplasirane ekipe crnogorskog prvenstva, OFK Titograd, koju vodi trener Igor Pamić, dok je generalka protiv Čapljine na rasporedu 16. veljače.

Dosad je GOŠK odigrao test utakmice sa Veležom (3:3), Sutjeskom (1:2) i Dinamom II (1:0).

Novi nogometaši u sastavu GOŠK-a od ove zime su Bože Vukoja, Toni Nikić, Luka Knežević (Široki Brijeg), Safet Mujkić (Bosna Kalesija), Anel Husić (Zvijezda 09), Duje Medak (Poprad), Ivan Prskalo (Solin) i Domagoj Lukač (Danska).

Proljetni dio natjecanja će Lavovi otvoriti spomenutom utakmicom s Mladosti u gostima, potom slijede susreti sa Slobodom u Gabeli i Čelikom u Zenici. Er.B.

Još 14 utakmica (3+11)

Na proljeće Lavove očekuje novih 14 utakmica u trokružnom sustavu. Poslije 22 kola (odnosno još tri utakmice) će biti obavljen novi ždrijeb i igrat će se novih 11 susreta.

Prvih šest momčadi na ljestvici će poslije 22 kola imati po jednu utakmicu više pred svojim navijačima, odnosno šest kući, a pet u gostima.

Timovi iz donjeg doma, pa tako i GOŠK, će igrati pet kući, šest u gostima.

Kopirati
Drag cursor here to close