Serie A

Nogometaši četiri talijanska kluba i dalje bez plaće za veljaču

Jučer je objavljeno kako četiri kluba u Serie A još nisu isplatili plaće svojim igračima za prošli mjesec. Riječ je o Napoliju, Torinu, Sampdoriji i Genoi.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2020. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Si.com / Nogometaši u Italiji mogu očekivati dužu financijsku krizu?

Epidemija koronavirusa i dalje se ne stišava u svijetu, a posebice u Italiji gdje svakim danom raste broj novozaraženih i preminulih.

Na sve načine pokušavaju pomoći i brojni nogometni klubovi u toj državi, primjerice nogometaši Juventusa su se jučer odrekli plaća kako brojnici zaposlenici torinskog kluba ne bi dobili otkaz.

No, nisu svi te sreće jer je jučer objavljeno kako četiri kluba u Serie A još nisu isplatili plaće svojim igračima za prošli mjesec. Riječ je o Napoliju, Torinu, Sampdoriji i Genoi.

Još uvijek se ne zna u čemu je problem, iako su se utakmice i treninzi još u veljači odvijali normalno, pa je teško zaključiti što se trenutno događa u spomenutim klubovima.

Neki smatraju kako klubovi pokušavaju održati likvidnost u ovome trenutku i eventualno krenuti u pregovore s nogometašima o novim uvjetima ugovora, što je sve skupa posljedica teške krize.

Kopirati
Drag cursor here to close