NK Široki Brijeg

Ivanković: Ostvarili smo sve planirano za početnu fazu priprema

Prva pripremna utakmica poslužit će stručnom stožeru kao idealna prigoda za provjeriti kvalitete trenutačnog igračkog kadra
Sport / Nogomet | 18. 01. 2019. u 17:30 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnjeg prijepodnevnog treninga momčad nogometaši Širokog Brijega dobila su zasluženi odmor do sutrašnje prve pripremne utakmice protiv hrvatskog trećeligaša Neretvanca iz Opuzena, koja će biti odigrana na terenu s umjetnom travom u klupskom kampu ''Musa-Karačić'' u 13 sati.

''Jako smo zadovoljni načinom na koji su igrači odgovorili na zahtjeve koje smo stavili pred njih u ovih desetak dana priprema. Iako su vremenske neprilike malo poremetile naš plan rada, uspjeli smo provesti u djelo sve planirano za ovu početnu fazu priprema'', kazao je pomoćni trener Jure Ivanković za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg.

Prva pripremna utakmica poslužit će stručnom stožeru kao idealna prigoda za provjeriti kvalitete trenutačnog igračkog kadra. No, izostat će nekoliko igrača koji osjećaju male tegobe. Oni će prije utakmice odraditi trening kako ne bi riskirali ozbiljnije probleme.

''Početak je priprema, prva utakmica, najvažnije je da se novi igrači upoznaju s taktičkim zamislima stručnog stožera i iste primjene u igri. Bez obzira što se radi o pripremnoj utakmici, bilo bi poželjno ostvariti i dobar rezultat, jer je on uvijek dodatni poticaj za rad i dobru atmosferu na treninzima'', naglasio je Ivanković koji se nada kako će prva provjera proći bez ozljeda igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close