Boks meč

VIDEO | Diego Costa nokautirao fizioterapeuta na pripremama Chelseaja

Međutim, Costa je bio poznat po svom prgavom i bezobraznom ponašanju na terenu čime je do ludila dovodio protivničke igrače, ali i navijače.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2021. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Costa se ljetos odlučio vratiti u Brazil gdje je potpisao za Atletico Mineiro. Prije toga je više od pola godine bio bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Atletico Madridom, te nije imao nekih ozbiljnijih ponuda za ostanak u Europi.

Ovaj 33-godišnji napadač je odlučio vratiti se u Brazil gdje trenutno pruža dobre partije u dresu Atletico Mineira, te je pokazao o kakvom napadaču se radi.

Međutim, Costa je bio poznat po svom prgavom i bezobraznom ponašanju na terenu čime je do ludila dovodio protivničke igrače, ali i navijače. Često je znao da iznudi tako crveni karton, ali na njegovu žalost češće je on bio taj koji je morao ranije pod tuš.

Mnogi kažu da je Costa najbolji nogomet igrao u Atletico Madridu i Chelseaju, ali da nije jasno što mu se desilo nakon što se početkom 2018. godine vratio u madridski klub iz Engleske.

Costa je u Chelseaju proveo skoro četiri godine i imao je nekoliko sjajnih sezona, ali nakon toga je nestao sa scene. Nakon povratka u Atletico više nije bio na svojoj razini i većinom je sjedio na klupi nakon čega je odlučio da u siječnju ove godine raskine ugovor.

No, ostao je i dalje jedan od omiljenih igrača za navijače Chelseaja koji su uživali u njegovim izvedbama na terenu, ali i van njega.

U ponedjeljak je John Terry odlučio podijeliti nevjerojatan video s priprema londonskog kluba pred sezonu 2014/15. i u centru pažnje bio je upravo Diego Costa koji je bio zaista nogometni "luđak".

Terry je podijelio video boks meča između Diega Coste i Chelseajevog fizioterapeuta Billyja McCullocha. Oni su dobili bokserske rukavice i odlučili su iz šale odraditi "meč", ali Costa je to čini se ozbiljnije shvatio.

Bivši napadač je nakon nekoliko udaraca fizioterapeuta odlučio u jednom trenutku uozbiljiti se nakon čega je nokautirao McCullocha što je izazvalo erupciju oduševljenja njegovih suigrača.

"Meč iz predsezone 2014/15. nakon kojeg sam već tada znao da te sezone osvajamo titulu Premiershipa. Kakva legenda. Plačem od smijeha gledajući ovaj video", poručio je Terry u opisu videa koji je postao hit na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close