Borac se vratio na plus pet

Ništa se ne prepušta slučaju: GOŠK od treće minute s igračem manje kod Borca!

Banjalučki Borac je u posljednjoj utakmici 30. kola svladao GOŠK iz Gabele i vratio razliku na vrhu ljestvice na plus pet.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2024. u 22:35 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se Zrinjski približio Borcu na dva boda razlike, lider na ljestvici vratio je prednost na pet bodova prednosti. Borac je svladao GOŠK s 3:1 i tako tri kola prije kraja stavio jednu ruku na titulu.

Očito se više ništa ne prepušta slučaju, jer Borac je i ovaj put imao popriličnu pomoć sudaca. Dražen Marić iz Bijeljine je gostujućeg igrača Filipa Račića isključio već u trećoj minuti, tako da su gosti skoro 90 minuta igrali s igračem manje!

Račić je isključen jer je Marić ocijenio da je on kao posljednji igrač obrane oborio Envera Kulašina. Domaći su igračku nadmoć iskoristili tek pred kraj poluvremena kada je Jakov Blagaić doveo domaće u vodstvo.

U 53. minuti je Jovo Lukić pogodio za 2:0 i činilo se da je sve gotovo, no četiri minute kasnije Gabrijel Čoko je pogodio za 2:1. Kakvo je suđenje bilo govori i podatak da je Čoko dobio žuti karton jer je sudac smatrao da ga je Čoko kod proslave provocirao.

Točku na i lijepim pogotkom u 76. minuti stavio je Damir Hrelja.

Borac će do kraja prvenstva odigrati dvije gostujuće utakmice, kod Tuzle i Željezničara, a dočekuje Igman.


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close