Izbornik Japana

Nishino: Spremni smo kreirati nešto veliko

Nishino je u utakmici posljednjeg kola u skupini odmarao većinu svojih standardnih igrača kako bi što odmorniji dočekali dvoboj osmine finala.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2018. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik japanske nogometne reprezentacije Akira Nishino smatra kako je utakmica protiv Belgije u osmini finala Svjetskog prvenstva u ponedjeljak u Rostovu na Donu (20:00 sati) najbolja prilika za njegovu zemlju da se po prvi put u povijesti plasira u četvrtfinale.

Nishino je u utakmici posljednjeg kola u skupini protiv Poljske odmarao većinu svojih standardnih igrača kako bi što odmorniji dočekali dvoboj osmine finala.

''Ovo je treći put da će Japan igrati u osmini finala, ali u oba prethodna navrata smo u tu utakmicu ušli iscrpljeni od napora u skupini. Sada je situacija drugačija i stoga mislim da smo spremni kreirati nešto veliko sutra. U ponedjeljak možemo biti agresivniji, imamo pobjednički mentalitet, a smatram kako možemo i mentalno parirati Belgiji. No, pred nama je veliki izazov jer Belgiju smatramo jednom od tri najbolje reprezentacije na svijetu''.

Japan je do sada u osmini finala igrao 2002. na domaćem terenu kada je izgubio od Turske te 2010. u JAR-u kada je ispao od Paragvaja nakon izvođenja 11-eraca, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close