BLJESAK LIVE

Nikšić: 'Kada su igrali Zrinjski i Velež jedino je Čović imao win-win situaciju'

''Uvijek sam blizu Veleža, ne gledam na to kao politiku'', rekao je federalni premijer Nermin Nikšić gostujući u podcastu BLJESAK LIVE.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 13:12 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije sam počeo navijati za Velež, nego sam postao SDP-ovac'', komentirao je Nermin Nikšić, federalni premijer svoju privrženost ovom nogometnom klubu.

Gostujući u podcastu BLJESAK LIVE naveo je kako ranije u Konjicu nije bilo popularno navijati za Velež, većinom se navijalo za Partizan i za Zvezdu.

''Uvijek sam blizu Veleža, ne gledam na to kao politiku. Sa svakom upravom i predsjednikom sam imao neku suradnju. Nakon Veleža preferiram Hajduk, ali nije mi drago što su skinuli petokraku'', rekao je Nikšić.

"Kad su mi donijeli repliku prvog dresa, rekao sam im da neću taj, hoću s petokrakom. Taj dres, eto, nemaju ni igrači. Traži se taj dres, kažu mi svi u Splitu ...", dodao je.

Komentirajući kako je i Dragan Čović svojedobno bio navijač Veleža, naveo ja kako dosta privatno pričaju o tom, te se čak i šale na taj račun.

''Kad je bilo finale Zrinjski - Velež zezali smo se. Ja sam mu rekao jedini ti ovdje imaš win win situaciju'', dodao je.

Istaknuo je kako je i ponosan na rezultate Zrinjskog, te da je to odličan uspjeh za ove prostore i uvjete.

''Nemam nikakav problem s tim, i vrlo rado ću se odazvati na svaku utakmicu Zrinjskog. Navijam za sve domaće klubove kad igraju s nekim europskim protivnicima. Svaki uspjeh koji naprave je pozitiva za cijelu BiH'', rekao je premijer gostujući u podcastu BLJESAK LIVE.

Čitav podcast pogledajte OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close