Spektakl

Ni kiša nije pokvarila doček europskih prvaka u Manchesteru

Spektakularan doček priredili su navijači Cityja svojoj momčadi na povratku u Manchester. Ni kiša nije mogla spriječiti navijače da izađu na ulice pozdraviti osvajače Lige prvaka, ali i engleskog prvenstva te FA kupa.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2023. u 00:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Cityja, predvođeni norveškim napadačem Erlingom Haalandom i trenerom Pepom Guardiolom, u otvorenom autobusu prošli su ulicama Manchestera.

Vraćajući se u nedjelju ujutro avionom iz Istanbula, većina igrača odmah je uzela drugi zrakoplov za dodatnu noć slavlja na Ibizi.

Proslavu u Manchesteru je obilježila kiša zbog koje je mimohod nakratko odgođen, ali na kraju jaka kiša i grmljavina nisu pokvarili raspoloženje među navijačima i nogometašima Građana.

Zabilježeno je niz nezaboravnih trenutaka, među njima i onaj kada je najbolji strijelac momčadi Norvežanin Erling Haaland šampanjcem doslovno okupao Jacka Grealisha.

Manchester City je drugi engleski klub u povijesti koji je uspio osvojiti sva tri velika natjecanja u jednoj sezoni, a prije toga to je uspjelo samo igračima gradskog rivala Manchester Uniteda 1999. godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli BBC SPORT (@bbcsport)

Kopirati
Drag cursor here to close