Nije naučio lekciju

Neymar se ispričao za prevaru, pa nastavio po starom

Prije nekoliko dana brazilska nogometna zvijezda oglasila se na službenom Instagramu profilu i pred više od 200 milijuna obožavatelja posuo se pepelom.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2023. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neymar je priredio novi skandal. Nakon što se javno ispričao trudnoj supruzi zbog prevare, procurile su nove poruke koje je slao poznatoj manekenki.

Prije nekoliko dana brazilska nogometna zvijezda oglasila se na službenom Instagramu profilu i pred više od 200 milijuna obožavatelja posuo se pepelom:

"Kriv sam i već sam se ispričao za ovaj incident, ali želim to učiniti pred svima još jednom. Trebam te, vidio sam koliko si se napatila dok je sve to trajalo i koliko želim da budeš uz mene. Popravit ću svoje greške i svoj privatni život", poručio je Neymar, ali čini se da idila nije bila dugog vijeka, prenosi Gol.hr

Samo dan nakon javne isprike javio se poznatoj manekenki Celeste Bright na Instagram, a ona je sve podijelila sa svojim pratiteljima:

Foto: Instagram / Neymar se ispričao za prevaru, pa nastavio po starom

"Ako imaš djevojku ili suprugu, nemoj se javljati curama. To je pogrešno, bez iti malo poštovanja prema boljoj polovici", poručila je Bright.

Kopirati
Drag cursor here to close