25 milijuna funti

Newcastle dogovorio prvi transfer

Newcastle je kultni engleski klub koji je dobio najbogatije vlasnike na svijetu i sprema se za veliki shoping s ciljem izbjegavanja ispadanja u aktualnoj sezoni.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2022. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju engleskih medija, Newcastle je dogovorio prvi transfer u 2022. godini.

Newcastle je kultni engleski klub koji je dobio najbogatije vlasnike na svijetu i sprema se za veliki shoping s ciljem izbjegavanja ispadanja u aktualnoj sezoni.

Prvo pojačanje bit će Kieran Trippier, koji dolazi iz Atletico Madrida. Reprezentativac Engleske propustio je današnji trening u Madridu, a novinar Fabrizio Romano tvrdi kako bi se u narednim satima trebao završiti posao, piše Sportsport.ba.

Očekuje se kako će Newcastle Atleticu platiti oko 25 milijuna funti.

Iako je Atletico odbio početnu ponudu Newcastlea za Trippiera, na kraju je i trener Diego Simeone prihvatio povratak nogometaša u Englesku gdje je ranije igrao za Tottenham.

"Želimo da ostane, on je važan igrač, ali danas, kada igrač želi otići, ne možete ga prisiliti da ostane. Ne možete ih zadržati", rekao je trener Simeone na pitanje odlazi li Trippier.

Iako je Trippier u nedjelju započeo meč protiv Rayo Vallecana, činilo se kako se na kraju pozdravio s publikom i bio je posljednji igrač koji je napustio teren.

Kopirati
Drag cursor here to close