Utrka s vremenom

Neviđena drama u Dinamu: Utakmica skoro krenula, a ozlijedio im se vratar!

Dinamo ove sezone ima dosta problema s ozljedama igrača. Ponajprije, dugo nije bilo Brune Petkovića koji nosi momčad i igrački i svojim autoritetom, a pred utakmicu sa Slavenom doživjeli su još jednu dramu.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2023. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petkovićev izostanak odrazio se i na rezultate Dinama, kako u prvenstvu, tako i u Konferencijskoj ligi, a neobična scena dogodila se u ponedjeljak u Koprivnici.

Naime, prvi vratar Dinama Danijel Zagorac ozlijedio se prilikom izlaska iz svlačionice na zagrijavanje.

Odmah je bilo jasno da ne može započeti utakmicu, a niti biti zamjena Nevistiću. U Dinamu su u panici zvali zamjenu koja je stigla iz Zagreba.

Iz glavnog grada Hrvatske u Koprivnicu je potegnuo Faris Krkalić i spasio stvari pred utakmicu.

''Zagorac je prilikom izlaska iz svlačionice stao na stepenicu, vjerojatno zaleđenu i izvrnuo gležanj. Nije mogao šutnuti loptu, pa smo morali reagirati. Kasnije nije mogao biti ni na klupi, pa je Krkalić naknadno došao u Koprivnicu. Ma mogu knjigu napisati što nam se sve događa ove polusezone. Bit ćemo ubuduće pametniji, barem na ova kraća putovanja voditi više igrača. Zagorac? Kaže da je dobro, sljedećih dana će biti na terapiji'', rekao je Jakirović nakon utakmice, prenosi Gol.hr.

Dinamo je ovu utakmicu dobio rezultatom 2-0, a strijelci su bili Bruno Petković i Dario Špikić, oba na dodavanje Takura Kaneka.

Sažetak utakmice OVDJE

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close