Nakon tri vezana poraza

Nervoza u Bayernu, Tuchel gubi konce

Ono što su kamere vidjele, a društvene mreže prenijele jest, kako piše Bild, "divljačko psovanje Löwa na putu do svlačionice".
Sport / Nogomet | 19. 02. 2024. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do sada je kao trener Bayerna, Thomas Tuchel upisao 11 poraza. Čak tri u posljednja tri meča. Bayer Leverkusen je slavio u derbiju prvenstva, Lazio u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Bochum u nedjelju. Prošle sezone je to bilo provlačenje bukvalno do posljednje minute u borbi za naslov, sada je Bayer na plus osam, ekipa Xabija Alonsa djeluje jako kvalitetno.

U medijima se počelo špekulirati da Tuchel sve manje kontrolira situaciju u svlačionici. I sam je tu čini se napravio grešku u koracima jer je igračima poručio:

"Niste toliko dobri koliko sam mislio. Morat ću se spustiti na vaš nivo".

Sada dolaze informacije o tučnjavi u svlačionici. Sada Bild piše kako je nakon posljednjeg zvižduka utakmice protiv Bochuma skoro došlo do tučnjave. Prema istom mediju na putu prema svlačionici žestoko sukobili 29-godišnji Joshua Kimmich i pomoćni trener Zsolt Löw. Televizijske kamere nisu ulovile sukob, ali doznaju da je Manuel Neuer morao odigrati ulogu mirotvorca.

Ono što su kamere vidjele, a društvene mreže prenijele jest, kako piše Bild, "divljačko psovanje Löwa na putu do svlačionice".

"Svatko tko viče ‘Tuchel van‘ trebao bi također vikati ‘Kimmich van‘. Ovaj tip je apsolutni otrov za kemiju momčadi", jedan je od komentara na X-u uz video početka svađe.

Neki mediji tvrde da je malo nedostajalo da se Kimmich i Löw potuku, što dovoljno govori o trenutačnom moralu svlačionice, ali i o tome koliko je 50-godišnji Tuchel blizu otkaza.

Kopirati
Drag cursor here to close