Iskusni napadač nove lice u taboru Rođenih

Nermin Haskić potpisao za Velež

"Već nekih mjesec i pol sam na pauzi, tražio sam klub, želio sam biti bliže kući i otvorila se mogućnost dolaska u Velež. Mislim da u BiH treba više klubova koji imaju viziju kao što je Velež, viziju koja je i mene privukla", rekao je Haskić.
Sport / Nogomet | 25. 12. 2021. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nermin Haskić je novo lice u taboru Veleža. Iskusni napadač će narednu godinu i pol dana nositi dres Veleža u koji je stigao iz Japana, momčadi Omiya Ardija koja je igrala drugu ligu. Tijekom karijere koja je počela u Banovićima, Haskić je još igrao u Sarajevu, Voždovcu, Košicama, Žilini, Ruzomberok.

Sa Žilinom je u sezoni 2016/17 bio prvak, dok je sa Košicama u sezoni 2013/14 osvojio Kup Slovačke. Prije nego što će potpisati za Sarajevo, Haskić će uvesti momčad Budućnosti iz Banovića u Premijer ligu BiH. To je bila sezona u kojoj postigao 19 golova i bio prvu strijelac lige. Jednu od najboljih sezona u karijeri Haskič je imao na Čairu, Radnički je pod vodstvom Nenada Lalatovića igrao vrlo dobro, a jedan od glavnih igrača je bio upravo Haskić.

Za niški klub je odigrao 60 utakmica u svim takmičenjima i postigao 35 golova. U sezoni 2018/2019 postigao je 24 gola u Superligi Srbije, okitio se priznanjem za najboljeg strelca lige i bio jedan od najzaslužnijih za istorijski uspjeh Radničkog koji je došao do titule vice-prvaka.

"Već nekih mjesec i pol sam na pauzi, tražio sam klub, želio sam biti bliže kući i otvorila se mogućnost dolaska u Velež. Mislim da u BiH treba više klubova koji imaju viziju kao što je Velež, viziju koja je i mene privukla. Nije bilo teško da se odlučim, evo me tu sam, nadam se da će me zdravlje poslužiti kako bih dao maksimum na terenu", rekao je kratko Haskić.

Kopirati
Drag cursor here to close