Lionelu soli na ranu...

Neobična izjava kontroverznog nogometaša o Messiju i Barceloni

"Čim sam došao u Barcelonu, pitali su me tko je po mom mišljenju najbolji nogometaš na svijetu. Morao sam reći da je to Messi. Eto, to je jedna od najvećih laži u mom životu", iskren je bio Kevin Prince Boateng.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2023. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona / Kevin Prince Boateng

Svježe umirovljeni nogometaš Kevin Prince Boateng, koji je u karijeri igrao za nekoliko velikih klubova, poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku.

Tako je 36-godišnji Kevin Prince Boateng, koji je u bogatog karijeri igrao za Herthu, Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Genovu, Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelonu, Bešiktaš, Fiorentinu i Monzu, u podcastu koji vodi Rio Ferdinand između ostalog rekao:

"Čim sam došao u Barcelonu, pitali su me tko je po mom mišljenju najbolji nogometaš na svijetu. Morao sam reći da je to Messi. Eto, to je jedna od najvećih laži u mom životu", iskren je bio Boateng koji je rođen u Njemačkoj, ali je nakon nastupa za njihove mlađe selekcije odlučio igrati za seniorsku reprezentaciju Gane, od kuda mu je otac, piše Tportal. 

"Uvijek govorim istinu, ali tad sam lagao jer inače ne bih mogao igrati za Barcelonu. No, navijam za Real Madrid od kad sam tinejdžer i volio sam Cristiana Ronalda", dodao je Boateng.

Njegovo priznanje o Realu i Ronaldu zasigurno je mnoge šokiralo (moguće i samog Messija), ali očito je Kevin Prince želio to izbaciti iz sebe. 

Usput je i ispričao anegdotu kako ga je jednom prilikom Messi pitao je li teško zabijati golove u talijanskog Seria A u kojoj je tad za Juventus igrao upravo Ronaldo (i zabijao je kao na traci!).

I kad mu je Boateng rekao da je u talijanskoj ligi jako teško zabiti gol odmah je shvatio kakvo zapravo rivalstvo postoji između ta dva sjajna nogometaša.

Inače, Kevin-Princea Boatenga je iz talijanskog kluba Sassuolo u moćnu Barcelonu došao u siječnju 2019. godine i za polusezonu ubilježio samo tri nastupa.

"Ovo je za mene nevjerojatna senzacija. Ovo je za svakog igrača naprosto kao san. Sretan sam i u ovo ulazim s puno povjerenja". kazao je Boateng prilikom odlaska na posudbu u Barcelonu.

Nakon tih pola godine na Campu Nou, potpisao je za Fiorentinu. Karijeru je u kolovozu ove godine završio u berlinskoj Herthi.

Kopirati
Drag cursor here to close