Ante Ćorić

Nekadašnji talent demantirao medijske napise da prelazi u Kustošiju

"Nisam ništa dogovorio s Kustošijom, ja sam samo zahvaljujući treneru Vidoviću i Andyju Bari dobio prigodu trenirati s ekipom kako bih ostao u formi", kazao je Ante Ćorić, bivši igrač Dinama i Rome.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2023. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su neki hrvatski mediji objavili kako će Ante Ćorić (26) pokušat revitalizirati karijeru u trećeligašu Kustošiji, nogometaš je to opovrgnuo.

Pisalo se da bi Ćorić trebao priključiti bivšem suigraču Bojanu Kneževiću u Kustošiji, no za Gol.hr nekadašnji veliki talent Dinama i Vatrenih je kazao: "Nisam ništa dogovorio s Kustošijom, ja sam samo zahvaljujući treneru Vidoviću i Andyju Bari dobio prigodu trenirati s ekipom kako bih ostao u formi".

"Poznajem dosta igrača i znam da su dosta kvalitetni, a meni je sigurno bolje trenirati s nekom momčadi negoli sam", rekao je 26-godišnji veznjak s iskustvom igranja još za španjolsku Almeriju, nizozemski Venlo, slovensku Olimpiju i švicarski Zurich.

"Što se tiče ponuda, imao sam ih dosta, ali sve je to bilo nekonkretno i s puno "kombinacija", što meni, iskreno, ne igra ulogu. Ja bih samo igrao, a sad kad i treniram s Kustošijom, vidim da sam u dobrom fizičkom stanju i generalno u dobroj formi. A vic u igri valjda nikad ni neću izgubiti, to je dio mene", poručio je Ante Ćorić uz smijeh.

Ćorić je od ovog ljeta slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s talijanskom Romom u koju je stigao u ljeto 2018. u transferu vrijednom šest milijuna eura.

Prije odlaska u rimsku Vučicu, imao je sjajno razdoblje u Dinamu, za kojeg je nastupio u 102 utakmice (15 pogodaka). To mu je priskrbilo je odlazak na Euro 2016. s Vatrenima.

Sve nakon toga, osim možda posudbe u Zürich (2021–2022), gotovo da nije vrijedno spomena.

Kopirati
Drag cursor here to close