Poznati grubijan

Neil "Razor" Ruddock prevario smrt

"Mnogi će ovo pročitati i reći da su varali, a ja ću otvoreno reći da sam prevario smrt. U restoranima sam naručivao puno hrane za van, a radio sam si sendviče sa slaninom samo da nešto radim", rekao je Ruddock.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Formalno pravno on bi trebao biti nasljednik Vinnieja Jonesa. Netko će se složiti s ovom tvrdnjom, netko će reći da je bio i gori. I možda nisu daleko od istine. Jer kako drugačije opisati igrača koji na utakmici rezervnih momčadi Liverpoola i Manchester Uniteda polomi obje noge Andyju Coleu i opravdanje:

"Nisam mu mislio slomiti obje, već samo jednu" Takav je bio i ostao do danas, Neil Ruddock, u nogometnim krugovima Engleske poznatiji kao "Razor" jedan od onih fightera bez kojih definitivno Premiership danas ne bi bio to što jeste. Uostalom da je bio neka "truba" vjerojatno ne bi čelnici Liverpoola tamo u ljeto 1993. godine izdvojili dva i pol milijuna funti kako bi "Razora" doveli na Anfield. Pored Liverpoola, Neil Ruddock je igrao za Millwall, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, QPR-a, Southampton i Swindon Town.

Po završetku karijere nastavio je živjeti onako kako je živio i kao igrač. Alkohola nije nedostajalo, za razliku od novca do kojeg je dolazi pojavljujući se u različitim reality izdanjima. U Big Brotheru je " pokazao"svoju žensku stranu. No, prije toga, bivši profesionalni nogometaš gol je prolazio Big Brother kućom. Dok se spremao staviti šminku i periku, bez odjeće na sebi uzrokovao je kaos u sobi dok je tražio odjeću i potrebne rekvizite.

Nezdravo se hranio i živio i došao je do čak 171 kilograma. Posebno je kilograme nagomilao u periodu pandemije korona-virusa. Potom se odlučio na operaciju smanjenja želuca nakon čega je uspio smršaviti za nevjerojatnih 45 kilograma.

"Jako sam se mučio za vrijeme covida, to je bio jako važan faktor. Samo sam sjedio kući i bio sam sve veći i veći, sve ljeniji i ljeniji", otkrio je Ruddock.

Nagomilao je toliko kilograma da mu je život postao ugrožen. Liječnici su mu rekli da mora skinuti barem 30 kilograma ako ne želi riskirati srčani udar.

"Mnogi će ovo pročitati i reći da su varali, a ja ću otvoreno reći da sam prevario smrt. U restoranima sam naručivao puno hrane za van, a radio sam si sendviče sa slaninom samo da nešto radim", rekao je Ruddock.

Danas je započeo novo poglavlje u svom životu.

"I dalje mogu jesti što god želim, ali mogu progutati samo četiri zalogaja. Jedino ne mogu piti gazirana pića", zaključio je bivši nogometaš.

Kopirati
Drag cursor here to close